tisdag 28 april 2009

The End?

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article4995582.ab

"Konstant turnerande och stundande USA-släpp. Mando Diao är euforiska efter senaste tidens framgångar. Men redan om två år kan bandet vara splittrat.
– Mando Diao är ungdomens band. Vi startade på gymnasiet och kan inte avsluta på ålderdomshemmet, säger sångaren Björn Dixgård, 27."

Men dom kommer inte sluta hålla på med musik. Tur det!

måndag 27 april 2009

Ny header!

Nu har jag fixat en ny header till bloggen. Jag tyckte det var dags för lite förändring, så nu får ni titta på Mando Diao, Björn och Gustaf istället. Inte helt fel! Jag passade på att ändra lite färger när jag ändå var igång, men jag är inte helt nöjd så det kan tänkas att det blir fler ändringar. Och snälla, påpeka inte att headern är utanför ramen till höger, för det har jag försökt fixa hur länge som helst utan resultat!! Någon som vet hur man gör kanske?

fredag 17 april 2009

When I Wake Up In The Morning

Jag har redan varit vaken i nästan 5 timmar! Jag vaknade av mig själv 06.42! Då bör jag nog tillägga att jag är ledig! Helt sjukt! Min vakna tid har jag ägnat åt att läsa alla blogginlägg jag har missat under veckan samt läsa en tråkig bok på tyska. Jag har varit hungrig sedan klockan 10, men det kändes lite tidigt att äta lunch då, så strax ska jag gå ut i köket och göra iordning något att äta. Här ovan är en bild på en av alla fina blommor i vår trädgård!

onsdag 15 april 2009

Vår

Jag sitter hos grannen och lånar internet. Jag sitter på min blåa dyna, vid en liten utemöbel och tittar ut över havet. Och solar. Trots att det blåser, som det ofta gör här, så är det så varmt att man kan kalla det för vår. Jag önskar att jag hade haft med kabeln till kameran hit så ni kunde få se vad vackert det är. Lilla ekorren i trädet, dom fina små blommorna i gräsmattan och folket som fixar med båtarna nedanför det lilla berget jag sitter på. Men istället får ni hålla till godo med min enkla beskrivning, men helst skulle jag önska att alla ni kunde komma och dricka saft med mig vid havet i det fina vädret.

torsdag 9 april 2009

FBK

Skönt att dom vann SM-Guld! Grattis!