söndag 24 maj 2009

Come Mr DJ won't you turn the music up

Denna önskar jag mig när jag fyller år. Plus 20 andra saker!

måndag 18 maj 2009

Time is too short and i know it must be something more

De stora bloggerskorna ursäktar sig alltid med "förlåt att jag inte har bloggat idag" när dom bara har skrivit 89 inlägg den dagen jämfört med 1914 som de brukar. Men nu är inte jag någon stor bloggerska med tusentals läsare, så här får ni ingen ursäkt. Jag har trots allt ett liv utanför bloggen, tro det eller ej. Men okej, lite bättre uppdatering förtjänar ni faktiskt!

fredag 8 maj 2009

You Saved Me

Idag har det varit tråkigt väder hela dagen plus att jag har 4 arbeten att skriva. Roligare kan man ju ha. Men hey, varför deppa när man ha trevligt en stund i alla fall. Ulgy Betty, kakor och min Mando-DVD, som jag ska se senare, är inte helt fel!

Nu är min sommar räddad! Jag ska till P&L. Det blir trevligt och mycket bra musik! Mando får jag ju se också! :)

tisdag 5 maj 2009

Back Home


Då var jag hemma från Tallin! Med allergi, förkylning och trötthet. Men så blir det nog när man bor 6 st. i samma rum. Det var i alla fall väldigt trevligt där. Det fanns massa mysiga ställen där man kunde fika. För att inte tala om pannkaksrestaurangen där vi beställde pannkakor med glass och chokladsås. Yummie! Jag kan verkligen tipsa om att åka till Tallin om vill åka på en weekend. Tar bara en timma med flyget och så kommer man till en sån otroligt mysig stad.