tisdag 26 februari 2008

Loooov!

Äntligen lov!!
Jag inledde det med att gå på 8-års kalas(inte 8 års kalas som jag skrev först^^) hos min kusin som fyllde år. Trevligt var det, men fjärrstyrda helikoptrar är inget att leka med. Han fick en sån som jag skulle prova, men det gick inte så bra för jag flög den rakt mot mig och blev då rädd och vände mig om sprang skrikande där ifrån. Aja, jag är ju inte så lättskrämd alltid, men de är läskiga!! Jag lovar!!

I söndags for jag och min familj till Trosa och när vi kom dit så insåg vi att värmen inte hade kommit på som den skulle så det var 11-12(!) grader inne och där skulle vi sova. Men efter någon timma så hade vi (jag) fixat lite så den kom på. Men det blev ju inte så varmt tills det att vi skulle sova så jag fick lägga strumporna på elementet så de skulle bli varma. Det kändes som om man bodde i en stuga i skogen utan vatten och el, men riktigt så var det ju trots allt inte.

Idag åkte jag till Sthlm för att shoppa och träffa min gudmor. Det bestämdes på morgonen så planerna blev lite ändrade. Jag trodde att jag hade en kvart på mig att göra mig iordning och stressade jättemycket. När jag sedan var klar insåg jag att jag hade haft EN TIMMA och en kvart på mig! Lär ungarna klockan i skolan!!^^ Jag kom i alla fall iväg till Stockholm på ett fullproppat tåg med dålig mottagning som vanligt. När jag kom fram så shoppade jag ett tag innan jag träffade min gudmor och vi gick och åt på McD. När vi satt där så kom vi på att tåget gick om 20 min och vi skyndade oss, men insåg efter ett tag att jag skulle inte hinna med det tåget utan fick ta ett senare som vi ändå fick stressa till, men det kom jag med i alla fall. Sen så mötte jag mina föräldrar i Södertälje och åkte hem.

Som det ser ut nu ska jag ta det lugnt fram tills på lördag då jag ska på Kent! Liten rapport kommer därifrån! :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Trevligt!
Jag skulle också vilja ha lov nu!! buhu ^^
Haha Kent.. uhhh..

Anonym sa...

Äh! jag är väl inget underbarn heller xD men jo, rätt okej är jag x) skulle gärna hjälpa dej fast jag vet inte hur man fixar design på blogspot :/ hade blogspot sjlv förut men hittade aldrig vart man ändra den jävla designen :P men om du skaffar blogg.se så gör jag det gärna :) fast ja, du vill ju säkert ha kvar denna ^^ Kram!

Anonym sa...

Jag, Elin & Alisa är med på fredag. du kan ju fråga Johanna. Elin ska fråga Emelie men jag tror hon är i Norge tills på lördag. så det blir kan vi 5 bara o kanske Therese oxå. Tänkte gå ut och äta o kanske se vad som händer efteråt.

Anonym sa...

Ja det vore kul. frågar du johanna älr? då bir det du, jag, alisa, elin, johanna och therese ;) måste man boka bord tror du?

Anonym sa...

OCH gladys haha

Anonym sa...

GE MIG! Jag vill ha en sådan helikopter! Fast en fullstor då.....

Så du ska på Kent i Västeråshallen. Så även min kusin. Jag skulle, men kunde inte utan gick för 3 veckor sen som bekant. Stenbra konsert! Du kommer inte att bli besviken!