söndag 2 mars 2008

Kent på LLA

Igår var det äntligen dags igen: Konsert! Det var ett tag sen den senaste om man säger så. Johanna kom till mig vid två och så gick vi ner på stan och tittade lite. Men det var så mycket folk så vi bestämde oss för att ta en promenad istället och fick en trevligt pratstund.^^ Innan vi kom hem så gick vi förbli ICA och köpte choklad som vi åt när vi kom hem. Vi hade bestämt att vi skulle ladda med att lyssna på kent innan vi skulle iväg, men det blev istället att vi låg på sängen och pratade medans Kent var på i bakrunden!!


Där låg vi fram tills det att vi kom på att vi borde ta och göra oss iordning. Det tog väl mer än dubbelt så lång tid som det kunde ha tagit för vi blev så skrattiga. Till slut blev vi i alla fall och klara och beslöt oss för att ta lite kort på oss själva för att föreviga hur snygga vi blev^^. Då var klockan ungefär sex och vi tog lite att äta innan vi satte oss för att vänta på att klockan skulle gå. Den gick otroligt långsamt men till slut blev den sju och vi åkte iväg till LLA.



När vi kom fram dit ställde vi oss och väntade under taket till ingången på hon som vi skulle möta. Då kom vi på att vi kanske inte fick ha med oss kamera in. Men vi gick in genom en annan ingång och slapp att bli kroppsvisiterade, (det visade sig sen att man fick ha med kamera trots allt). Tur! Vi tog sedan hissen upp till logen och hann sätta oss innan någon som jobbade med Kent kom och sa att vi inte fick vara där pga av att de skulle ha en lasershow som kunde skada synen, men de hade fixat så vi fick ståplats. Tråkig då!....INTE. Vi tog hissen ner och trängde oss så långt fram som vi kunde och nästan med en gång så drog Familjen (som var förband) igång. De var dåliga tyckte jag så vi gick ut och åt igen när de spelade den sista låten. Det låter som om vi åt hela tiden, men Johanna sa att hon var hungrig igen så då var det bara att gå^^ Det gjorde inget för det var "bara" att tränga sig in igen och vi fick ganska bra platser.


Strax före nio kom Kent in och publiken skrek. -Är ni med Karlstad, skrek Jocke och hela publiken skrek: JA!! Sen spelade de den ena bra låten efter den andra. Jag försökte ta kort och tog lite över 100 stycken, men det var så mycket rök så det var jättesvårt!! Jag måste trots allt säga att Kent överraskade mig. Jag trodde att de skulle vara ganska tråkiga och inte ha någon show, men jag blev positivt överraskad. De hade bra kontakt med publiken och ljussättningen var jättesnygg. Vi blev nästan förtvivlade när de lämnade scenen en andra gång utan att ha spelat "Mannen i den vita hatten". Men det dröjde inte många minuter innan de kom in igen och spelade den. Det var lugnt den bästa låten på hela kvällen. Sen var det bara att bege sig hemåt och vi var mer än nöjda. När vi kom dit så trodde vi att vi skulle sitta och när vi gick hem var hesa och trötta efter att ha fått ståplats, fortfarande utan att betala något!! Ännu en konsert avprickad från listan med konserter som jag vill se!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter som en suverän kväll. Gillar oxå kortet! Blev bra trots all rök. :O) Ja, Kents konsert är något att gå på.

Anonym sa...

Ja, vilken fest!!!!
Låter som det var en mycket bra konsert, min dotter såg dem i Hultsfred och hon var jättebesviken efteråt....Men de har kanske rykt upp sig?

Bra foto! Mycket bra, som alltid!
Kram Z-Z

Anonym sa...

Öh.. Kent.. Inga kommetarer ^^

Anonym sa...

YEAAY! :DDD
fatta att dom ä typ bäst elleh! :D
och närom kommer ut o spelar mannen i den vita hatten, har fan aldrig typ vart mä om nått mysigare
^^ ÄLSKA!
Kram ^^

Anonym sa...

Verkar ha varit en höjdarupplevelse..Har inte sett Kent än,, men de verkar grymma live ;D