onsdag 14 maj 2008

Emelies födelsedag!!!


Idag fyller Emelie år!! Woho! Jag ville ju såklart säga grattis! Först träffade jag Elin inne i stan och så tog vi bussen till Emelie. Efter viss tvekan om var vi skulle så kom vi till slut rätt^^ (hon har flyttat :) ) När vi kom dit så var Kicki där och så satte vi oss och väntade på att Therese skulle komma. När hon kom så satte vi oss och åt tårta och hon öpppnade presenter :)

Sen satte spelade vi Melodifestivalenspelet! Jag och Therese var i
samma lag och vi trodde vi skulle vinna, men snubblade på mållinjen^^ vi hade väldigt kul i alla fall, men det var ju inte så lätt att veta vem som var programledare för festvalen 1968 eller liknande. Men de frågor som vi inte visste eller det passade in på svarade vi Wham (det är ett band som har gjort en känd låt, men den har försvunnit ur huvudet nu som tur är) som avslutning skulle man sjunga till låtarna^^ så vi satt och sjöng Cara Mia där i sofforna...hehe mycket vackert! Eftersom det var Mellospel så var ju Ark med också...finare version av TWK än våran får man ju leta efter!! Till och med bandmedlemmarna hade fällt en glädjetår...hehe! I alla fall så tyckte de andra att"han med långa håret"(martin), och Magnus(syftade på Jepson) var snyggast!
Sen gick vi och sjöng Cara Mia^^ till busshållplatsen och tog bussen till stan!
(vill ni se bilderna i större format, klicka bara på dem) :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh! Det låter som en riktigt lyckad födelsedag för Emelies del :) Låter också som om ni hade det riktigt kul! Bra där :)
Klart att ni hade den finaste versionen av TWK!!

Kram!

Anonym sa...

Va kul :)

Anonym sa...

Låter som ni hade hur kul som helst! Den där tårtan ser jättegod ut!

Anonym sa...

Nah.. Vad mysigt :)