fredag 7 december 2007

Liseberg och Lussebullar!

Nu medan lussedegen jäser kan jag passa på att börja skriva i bloggen lite. Jag bakar som sagt lussebullar, men det tar ju så fruktansvärt långt tid eftersom de ska jäsa i 1.5 timma.
Jag var i alla fall i Göteborg i onsdags. Det var trevligt, men lite drygt på hemvägen. förmiddagen spenderades på Universeum, men aporna var på hälsokontroll till min besvikelse. På eftermiddagen var vi på Lisebergs julmarknad. Jag har aldrig varit på Liseberg när de har marknad, men det var otroligt mysigt. Med på Liseberg var också Frida. Vi hade en rolig eftermiddag tillsammans. Det var lite tråkigt att det inte var fler attraktioner öppna, men samtidigt lite skönt eftersom jag inte är en "karusellmänniska" och blir ändå ibland upptvingad i dem.

Spegelhuset var öppet så det besöktes. Vi fick också syn på något som hette Nordens Ark där det fanns getter, hönor och kaniner mm. Jättespännande...inte! Fram tills att vi fick syn på något som hette "Vilda delen". Oj, tänkte vi, undrar vad det finns för djur där? Vi gick dit och vi fick syn på bilder på björnar och vargar. Vi blev genast besvikna, men vi tänkte att vi kan gå igenom i alla fall. När vi hade gått halvvägs så kom det ett ljud som lät som en björn som röt. Vi blev så klart livrädda och skrek eftersom vi inte var beredda på det. De var väl det ända spännande där, men det var lite kul när vi kom på att alla utanför hörde oss.
Men jag kan verkligen tipsa om att åka till Liseberg när det är jul!!

Min kompis sa en fin kommentar till den i kassan idag när vi skulle äta på McDonalds.

- Vill du ha Cheeseburgare?
- Cheeseburgare??? Är det en sån med ost i?

Inte undra på att jag säger konstiga saker ibland^^





Ps. För er som vill veta så blev det 42 lussebullar! ^^ ds.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mmm lussebullar :)
ast jag gillar ju inte saffran då ;)

Jaa.. Liseberg va jättemysigt :)
Och hjälp vad rädd jag blev p ådet där björnvrålet ;)

<3

Anonym sa...

Ja lisseberg är så mysigt på vintern ,ed alla ljus och stämningen där ä fantastisk (': Vill också dit nu X)
Kram